Beloon je topklanten met een kassa-actie!

Webwinkeliers zijn dagelijks op zoek naar manieren om hun online shop te optimaliseren. Hier tijd en energie in steken staat garant voor betere resultaten. Op zoek gaan naar nieuwe online middelen is één mogelijkheid, maar worden alle huidige functionaliteiten van de shop al benut? Zo nee, misschien een goed idee om daar nog eens naar te kijken...

 

Als webwinkelier wil je klanten aan je shop binden en dan vooral die toppers die veel besteden. Dit kun je onder andere doen door deze topklanten te belonen. Heb jij, als webwinkelier, hierbij ooit gedacht aan een kassa-actie? Dit houdt in, dat in het winkelmandje een populair product of extra korting cadeau wordt gedaan bij een minimale besteding. Dit is een simpele manier om jouw topklanten net iets extra's te geven. En laat dit nou net zo'n mooie, standaard functie van Magento zijn, die zeer eenvoudig in te stellen is.

Voorbeeld uit de praktijk

 

Kadus Professional werkt al vanaf dag één met kassa-acties. Bij bestellingen boven een bepaald bedrag ontvangt de klant een gratis product. Zo zorgen zij ervoor dat de klant toch nog een paar producten extra in het winkelmandje plaatst.

 

Tip! Bedenk regelmatig nieuwe kassa-acties, zodat je klanten niet alleen meer, maar ook vaker gaan bestellen.