Training voor Badge Partners bij Google

Er zijn ongeveer 2777 Google Partners in Nederland, Maar slechts 20% hiervan mag zich Badge Partner noemen. Op 29 april jl. mocht ik deelnemen aan een Sales training op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Deze trainingen worden door Google aangeboden aan de Badge Partners.

 

Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Wat een indrukwekkende en inspirerende omgeving. maar het allerbelangrijkste is dat deze training weer voldoende inspiratie gegeven heeft en benadrukt hoe wij jou als klant kunnen helpen met het bereiken van jouw doelen.

 

Google streeft er naar de partners zo goed mogelijk van informatie en educatie te voorzien aangezien de ontwikkelingen zich in een razendsnel tempo aanbieden. Google profiteert hier natuurlijk ook van, Gamp ebiz profiteert, maar ook jij als klant profiteert...

 

It's a win-win-win situation!