Recap: Shopping Today

Vorige week donderdag waren wij als business partner van Thuiswinkel.org uitgenodigd voor hét event voor meer dan 1000 e-commerce professionals 'Shopping Today'. Shopping Today is een event van Thuiswinkel.org en BBP-media (uitgever van o.a de Twinkle) en wordt eenmaal per jaar georganiseerd. Het programma bestond uit een aantal key-notes gevolgd door parallelsessie naar keuze, waarna je tot slot weer kon aanschuiven in de 'grote zaal' voor een vervolg van key-notes. Ons is het meest bij gebleven dat er geen 'line' meer is tussen offline en online. De wereld van e-commerce lijkt er het meest 'ready' voor om aan deze vraag te voldoen, maar ook de retailers moeten mee. On-en offline moet naadloos in elkaar overgaan, een merk is niet meer alleen offline of online, ook termen als omni-channel lijken hun langste tijd te hebben gehad.

 

Welkom in de wereld die 'always on' is. Openingstijden die nog verder opgerekt moeten worden, same-day delivery en klantenservice ondersteuning die 24/7 beschikbaar is. Ook voor ons ligt hier nog een kleine uitdaging, maar we gaan ervoor!