Content in king

Met alleen het beheren van een webshop (of corporate website) ben je er tegenwoordig niet meer. Ook met het bijhouden van je social media-kanalen en eventueel een blog kan je op een slimme manier je doelgroep bereiken, echter kan het bijhouden hiervan je een behoorlijke dagtaak opleveren. Heb je er al eens over nagedacht om dit (deels) uit te besteden? Voor diverse klanten houdt ons online marketing team blogs up to date met op maat gemaakte content en worden social media kanalen meerdere malen per week voorzien van nieuws passend bij jouw doelgroep. We kunnen zelfs nieuwsbrieven voor je in elkaar zetten en versturen. Meer informatie? Mail met info@gampebiz.com 

 

Om te zien wat onze dienstverlening inhoudt, neem eens een kijkje op www.amikappers.nl of www.kapko-magazine.nl of bekijk eens de facebookpagina van Kapperskorting.com of AMI Kappers. Je vindt hier blogs die up-to-date zijn en rijk gevulde social media pagina's passend bij de doelgroep.