Even voorstellen - Sales en Marketing Gamper Lieneke

Sinds augustus mag Lieneke zich een Gamper noemen, en daar is ze ontzettend trots op!

Gamper Lieneke

Hi! Ik stel mijzelf graag voor als nieuwe Gamper! 

Vanaf augustus ben ik trotse voerder van deze 'titel'. Ik ben namelijk erg verheugd om aangenomen te zijn om de Marketing en Sales afdeling te gaan versterken binnen Gamp ebiz en ik ben dan ook vol enthousiasme begonnen aan deze uitdaging!

 

Marketing & Sales

What do stars do? They shine! Ik straal en ben op mijn plek als ik bezig kan zijn met Marketing, Sales en Events.
Na ervaring opgedaan te hebben in meerdere bedrijfstakken heeft de efulfilment branche en ecoomerce mijn interesse gewekt.
'Filling the gap' voor webshopeigenaren die een betrouwbare partner zoeken, een partij die meedenkt en nèt die extra stap zet. Die uitdaging heb ik gevonden bij Gamp Ebiz waar ik verantwoordelijk ben voor de sales en marketing.

Door mijn studie, stages en werk heb ik een duidelijk beeld gekregen van waar ik goed in ben en wat mij gelukkig maakt: Marketing, Sales en evenementen! Van het schrijven en uitvoeren van marketingplannen, online content en social media, tot offline promotiemateriaal en de organisatie van evenementen. Ik voel mij thuis in een levendige markt met veel reuring, innovatie en ontwikkelingen zoals die van efulfilment uitstekend te typeren is. Helemaal op mijn plek dus!