Order picken

Megasterk in orderpicken en verzendklaar maken
Bij het in- en opslaan worden al je producten voorzien van een unieke code en krijgen zij een eigen locatie in het magazijn. Voor onze logistieke medewerkers is het daarom eenvoudig om de locatie van jouw producten met de snelheid van het licht te lokaliseren en verzendklaar te maken. Omdat wij in twee teams werken, zijn onze openingstijden zeer ruim. Zo wordt er van 8.30 uur tot 22.45 uur onvermoeibaar gepicked. Zo kun jij als webshopmanager communiceren dat bestellingen voor 22.00 uur geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. 

Na het picken van je orders, worden ze aan de inpaktafel nogmaals gescand. Eventueel kunnen er reclame-folders, proefmonsters of andere items toegevoegd worden aan een bestelling.

Wij maken je pakketten netjes verzendklaar
Met de sterke luchtzakjes en het zorgvuldig dichtplakken van de verzenddoos, is jouw order gereed om de transport te doorstaan. Wij werken standaard met kartonnen dozen en een transparante tape, maar het is ook mogelijk om je huisstijl verder door te voeren met bedrukte dozen en tape. 

“Minimale foutkans door dubbele controles”.

Wij werken met een dubbel controlesysteem waardoor de foutmarges minimaal zijn. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt er door jou per order met ons afgerekend.

Onze magazijnmedewerkers beloven:
• Dubbele controle voor verzending;
• Voor 22.00 uur bestelde orders versturen we dezelfde dag;
• Verzenddozen worden netjes gevuld en verzendklaar gemaakt;
• De mogelijkheid om extra items mee te verzenden;
• Voordeliger verzenden door onze grote volumes. (link volume-voordeel)