Even voorstellen - Sales en Marketing Gamper Lieneke

Sinds augustus mag Lieneke zich een Gamper noemen, en daar is ze ontzettend trots op!

Gamper Lieneke

Hi! Ik stel mijzelf graag voor als nieuwe Gamper! 

Vanaf augustus ben ik trotse voerder van deze 'titel'. Ik ben namelijk erg verheugd om aangenomen te zijn om de Marketing en Sales afdeling te gaan versterken binnen Gamp ebiz en ik ben dan ook vol enthousiasme begonnen aan deze uitdaging!

 

meer lezen

Artikel online retailer

Download
Gamp in de Online retailer editie september 2016
online retailer .pdf
Adobe Acrobat document 235.6 KB

Same day delivery

Om jullie klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij vanaf 20 juli ook Same Day Delivery aan. Hierbij kunnen bestellingen die voor 11.30 uur besteld zijn nog diezelfde dag worden geleverd. Tussen 15.00 en 22.00 zullen de pakketten worden afgeleverd.

 

En hoe leuk is dit, in de 26 steden worden de pakketten met fietskoeriers bezorgt. Tevens goed voor het milieu! 

 

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Wij verwelkomen Von Va Voom bij Gamp ebiz

Sinds deze week verstuurd Gamp ebiz ook draagdoeken, draagzakken en andere aanverwante producten.

 

Om het hele assortiment te bekijken bezoek de webshop van Von Va Voom

voor 22.00 uur besteld = morgen in huis

Aankopen die voor 22.00 uur worden besteld kunnen wij dezelfde nog verwerken.

Dit geldt ook voor de zondag!

De vervoerpartners komen vervolgens rond 22.30 bij ons laden en zorgen ervoor dat alle pakketten de volgende dag bezorgd worden.

 

Let op: bij onderstaande feestedagen is er geen levering.

koningsdag ( woensdag 27 april )

Hemelvaar/bevrijdingsdag ( donderdag 5 mei )

1e pinksterdag ( zondag 15 mei ) 

Wat die dag wordt besteld zal de volgende dag worden geleverd 

Langere openingstijden klantenservice

Uw zorgen van de avonden en weekenden nemen wij voor u over, want vanaf 9 mei blijft de klantenservice voor uw klanten langer open!

De klantenservice zal op werkdagen van 8.30 tot 22.00 bereikbaar zijn, op zaterdag van 13.00 tot 17.00 en zondag van 13.00 tot 22.00

 

In de avonden en weekenden zijn wij online bereikbaar, via de chat, WhatsApp en de mail.

 

Wilt u meer informatie over deze dienst voor uw webshop neem dan contact op met de klantenservice van Gamp ebiz.

Content in king

Met alleen het beheren van een webshop (of corporate website) ben je er tegenwoordig niet meer. Ook met het bijhouden van je social media-kanalen en eventueel een blog kan je op een slimme manier je doelgroep bereiken, echter kan het bijhouden hiervan je een behoorlijke dagtaak opleveren. Heb je er al eens over nagedacht om dit (deels) uit te besteden? Voor diverse klanten houdt ons online marketing team blogs up to date met op maat gemaakte content en worden social media kanalen meerdere malen per week voorzien van nieuws passend bij jouw doelgroep. We kunnen zelfs nieuwsbrieven voor je in elkaar zetten en versturen. Meer informatie? Mail met info@gampebiz.com 

 

Om te zien wat onze dienstverlening inhoudt, neem eens een kijkje op www.amikappers.nl of www.kapko-magazine.nl of bekijk eens de facebookpagina van Kapperskorting.com of AMI Kappers. Je vindt hier blogs die up-to-date zijn en rijk gevulde social media pagina's passend bij de doelgroep. 

Recap: Shopping Today

Vorige week donderdag waren wij als business partner van Thuiswinkel.org uitgenodigd voor hét event voor meer dan 1000 e-commerce professionals 'Shopping Today'. Shopping Today is een event van Thuiswinkel.org en BBP-media (uitgever van o.a de Twinkle) en wordt eenmaal per jaar georganiseerd. Het programma bestond uit een aantal key-notes gevolgd door parallelsessie naar keuze, waarna je tot slot weer kon aanschuiven in de 'grote zaal' voor een vervolg van key-notes. Ons is het meest bij gebleven dat er geen 'line' meer is tussen offline en online. De wereld van e-commerce lijkt er het meest 'ready' voor om aan deze vraag te voldoen, maar ook de retailers moeten mee. On-en offline moet naadloos in elkaar overgaan, een merk is niet meer alleen offline of online, ook termen als omni-channel lijken hun langste tijd te hebben gehad.

 

Welkom in de wereld die 'always on' is. Openingstijden die nog verder opgerekt moeten worden, same-day delivery en klantenservice ondersteuning die 24/7 beschikbaar is. Ook voor ons ligt hier nog een kleine uitdaging, maar we gaan ervoor! 

Emerce E-commerce LIVE - Beurs van Berlage Amsterdam

Dinsdag 2 juni brachten wij een bezoek aan het event Emerce E-commerce LIVE in Amsterdam. Dit event werd voor het eerst georganiseerd en wij waren erg nieuwsgierig naar de opzet van dit event. De aan het event verbonden namen gaven ons in elk geval een veelbelovend beeld. 

 

Bij binnenkomst meldden wij ons bij de registratiebali en namen een programma-boekje in ontvangst. Het was een erg vol, of misschien wel compleet, programma verdeeld tussen round-table sessies voor maximaal 10 personen per tafel en algemene presentaties. Uiteraard waren wij benieuwd naar de logistieke innovaties en schoven daarom aan bij de logistiek georiënteerde bedrijven. En wat wij al lang wisten werd gisteren bevestigd, e-fulfilment is hot! En laten wij nou net zelf deze dienstverlening heel goed onder de knie hebben ;-).

 

Enkele trends die voorspeld worden binnen nu en enkele jaren:

 

  • Same day delivert wordt gemeengoed.
  • Robotisering zal zich verder doorzetten.
  • Click & Collect, dus online bestellen en afhalen in een winkel, zal zich nog veel verder uitbreiden. 
  • Als je het zelf iets niet kunt en je kunt de ontwikkelingen niet de baas blijven, besteed het uit aan een specialist op dat gebied.

De ervaring leert dat als je e-fulfilment zelf wilt opzetten voor je webwinkel je als snel duurder uit bent dan wanneer je het uitbesteedt. Waar je zelf al gauw 8 of 9 euro uit zal komen voor het inslaan, opslaan, picken, verpakken en verzenden van 1 pakketje ben je bij ons snel een paar euro goedkoper per pakketje uit. Ben je ook geïnteresseerd en onze e-fulfilment mogelijkheden voor jou, neem dan contact met ons op; info@gampebiz.com 

Training voor Badge Partners bij Google

Er zijn ongeveer 2777 Google Partners in Nederland, Maar slechts 20% hiervan mag zich Badge Partner noemen. Op 29 april jl. mocht ik deelnemen aan een Sales training op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Deze trainingen worden door Google aangeboden aan de Badge Partners.

 

Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Wat een indrukwekkende en inspirerende omgeving. maar het allerbelangrijkste is dat deze training weer voldoende inspiratie gegeven heeft en benadrukt hoe wij jou als klant kunnen helpen met het bereiken van jouw doelen.

 

Google streeft er naar de partners zo goed mogelijk van informatie en educatie te voorzien aangezien de ontwikkelingen zich in een razendsnel tempo aanbieden. Google profiteert hier natuurlijk ook van, Gamp ebiz profiteert, maar ook jij als klant profiteert...

 

It's a win-win-win situation!

Friends of Search 2015

Afgelopen donderdag vond het nationale congres Friends of Search plaats in pakhuis de Zwijger te Amsterdam en wij waren erbij! Dit is slechts de tweede editie, maar het programma zat boordevol interessante sprekers van SEO- en SEA-specialisten.

Mike King van IPullRank start met het vertellen hoe je 1 stap voor kan blijven in Search; wees proactief niet reactief! Ook gedurende dag hoor je van diverse sprekers dat mobile hot was en..... blijft! Nederland is overigens het land waarin veruit de meeste verschillende mobile devices gebruikt worden door 1 persoon. Leuk feitje! En wat je vooral niet moet vergeten is 'Gebruik je gezond verstand!'

En daar waar de keynote sprekers ruimte laten voor ieders eigen interpretatie, krijg je ook hanteerbare tips mee van sprekers als Mona Elesseily (Page Zere), Cindy Krum (MobileMoxie), Lan Lurie (Portent), Hannah Smith (Distilled) en Google specialisten Clemmentijn Verwoerd-Treinen en Steven Merkcx. Ken je ze niet? Google ze dan!