Klanten over ons

Kapperskorting.com is een online exploitatie van Moma Beauty BV. Als groothandel in professionele kappersproducten heeft Kapperskorting.com een voorraad van rond de 30.000 artikelen. Kapperskorting.com heeft als fulfilment partner Gamp Ebiz gevonden welke voor haar cruciale processen uitvoert zoals opslag, inslag, pick & pack en verzending. Naast dat zij de gehele logistieke vraagstukken voor ons oppakken heeft Kapperskorting.com tevens haar klantenservice alsook het webshopbeheer uitbesteed aan Gamp Ebiz.

Kapperskorting.com ziet Gamp Ebiz als meer dan een fulfilment partij. Voor Kapperskorting.com is Gamp Ebiz eerder een rechterhand, een echte partner waarmee Kapperskorting.com de door haar gestelde groei gedegen kan bewerkstelligen. Gamp Ebiz buigt zich dagelijks over aan de orde zijnde vraagstukken, vernieuwing en innovatie waardoor Kapperskorting.com er van overtuigd is dat Gamp Ebiz niet alleen nu maar ook in de toekomst een betrouwbare partner zal zijn.

Voor Kapperskorting.com is het belangrijk dat zij kan samenwerken met een fulfilment partner welke Kapperskorting.com ontfermd en zich opstelt als collega in deze. Doordat Gamp Ebiz zich vastbijt in haar opdrachtgever is het voor Gamp Ebiz mogelijk om Kapperskorting.com bij te staan en haar concrete adviezen kan geven. De gegeven adviezen zijn adviezen welke je graag ontvangt van een partner, de adviezen omhelzen zowel techniek alsook verbeteringen in het logistieke proces waardoor het voor Kapperskorting.com een verbetering in de service aan haar klanten bewerkstelligt.

Als e-commerce partij is de wens van Kapperskorting.com om zich aan te kunnen sluiten bij de overige e-commerce partijen en wenst niet onder te doen aan de te leveren service gewenst door de klanten zoals als voorbeeld: vandaag bestellen morgen in huis. Kapperskorting.com kan haar klanten aanbieden dat bestellingen voor 22.00 uur diezelfde dag nog worden verzonden en de klant haar bestelling morgen in huis heeft. Kapperskorting.com krijgt van haar klanten een mooie score van een 9.1, een gemiddelde van 4500 reviews op Trustpilot. Het logistieke proces is een cruciaal onderdeel voor Kapperskorting.com, niet nagekomen beloftes zullen per direct zichtbaar zijn in de afgegeven reviews. Het gemiddelde cijfer van een 9.1 bevestigd tevens dat onze fulfilment partner een partner is welke zich houdt aan afgegeven beloftes. En wanneer het een keertje niet lukt zorgen ze voor een kwalitatieve oplossing, een oplossing waar onze klanten zo min mogelijk van merken. Is de klant de dupe, dan schroomt Gamp Ebiz niet om actie te ondernemen en stelt alles in het werk om voor haar klant een tevreden klant over te houden.

Kapperskorting.com groeit en heeft nog vele wensen en eisen voor in de toekomst. Met onze huidige ervaringen met Gamp Ebiz gaan wij met volste vertrouwen deze groei realiseren. Alles is bespreekbaar en men staat open voor aanpassingen en verbeterslagen. Doordachte oplossingen worden gevonden en ingezet. Een partner waarvan wij zeggen, daar kom je ergens mee.

 

Kayo klein Obbink, Managing Director Moma Beauty bv